Pokerspil har ikke altid et godt omdømme

mar 28, 2020 Blog

Pokerspil har ikke altid et godt omdømme

Mange unge fyre spiller poker i det skjulte, de er ikke åbne omkring det og holdet det skjult for deres omgivelser, venner og familien. Poker har tidligere været noget, som kun tyveknægte og halv-kriminelle spillede, men i dag ved man, at det er alle slags mennesker. Det er et spil for folk, der elsker at have følelsen af at vinde og som kan lige at bruge deres forskellige færdigheder til eks. at Spille DM i poker.

Det handler også om statistik, tal og om sund fornuft. Også skader det ikke at være god til sandsynlighedsregning. Man kan komme til at tjene mange penge på at spille poker og selvom mange tror, at pokerspillere har tjent deres penge på uærlig vis, er det ikke nødvendigvis rigtigt. På grund af det dårlige ry, som pokker har haft, er der nogen, der prøver kræfter med andre former for spil.

Det kan være skak eller online spil i form af computerspil. Men hvis man er til poker, er det ikke den samme spænding, man får ud af at spille skak og online spil. Poker har også noget med tålmodighed at gøre, en turnering kan vare helt op til otte eller måske ni timer, så er som regel brug for hvile bagefter, hvis man har været gennem en så lang turnering. For at kunne deltage i lange turneringer, skal din erfaring være i orden. Spille DM i poker Det kræver rigtig mange timers træning og du skal kunne holde hovedet koldt, ikke tabe overblikket jog være god til at arbejde systematisk med dine træk.

Mange drømmer om at få en karriere indenfor pokker verden, men kun de færreste kan opnå dette. Man skal give sig helt hen til spillet og dets univers og satse alle sine timer på det. Det kan virke nemt og som om verdens bedste spillere ’tilfældigt’ er blevet verdenskendte og super rige, men sådan hænger virkeligheden ikke sammen. Det kræver benhårdt arbejde, mange tusinde timers arbejde, en meget usikker hver dag og selvfølgelig risikoen for, at man taber alt hvad man har og ejer.

Hvis du er typen, der spiller for mere end du har råd til, er der kun ét godt råd: stop det med det samme. Det kan destruere din familie og din fremtid på en måde, du aldrig havde set komme. Så vær varsom og tænk dig om. Dette må ikke gå ud over din familie og du skal ikke gå fra hus og hjem fordi du blev lige lidt for grådig.

 

 

4 tanker om “Pokerspil har ikke altid et godt omdømme”
  1. kære, Soroebadminton.dk Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på.
    Venligste hilsner fra. Oliver V.

  2. Godt gået – Soroebadminton.dk
    Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. ;-P
    Pft., Theo N.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *