Til dig der ønsker en akut tandlægetid

apr 13, 2020 Blog

Til dig der ønsker en akut tandlægetid

Det kan altid være svært at finde en akut tandlægetid. Og det er heller ikke udbredt blandt tandlæger at de har akutte tider. Og selv hvis dette skulle være tilfældet er det ofte forbeholdt de patienter som kommer til dem fast. Det kan derfor være svært – ja sågar næsten umuligt – at få en akut tid hos en tandlæge, hvis din egen tandlæge ikke udbyder det.

Men nu skal du ikke lede meget længere. Ved at følge dette link en akut tandlæge bliver du nemlig henvist direkte til en tandlæge praksis der har kapaciteten til at sørge for at du kan få en akut tandlæge tid. Denne service kan du få uanset om du er registreret patient hos dem eller ej – og uden forpligtelsen til at skifte til dem bagefter. 

Denne service bliver tilbudt fordi man ved hvor farligt det kan være at gå rundt med tandpine i flere dage. Det kan blive særdeles ubehageligt, og det kan også være svært at sige med sikkerhed om det er noget mere alvorligt eller ej. Derfor er det altafgørende at man som patient har muligheden for at få det tjekket og det er derfor vigtigt at man får gjort mere opmærksom på de tandlige praksis der tilbyder denne service!!

Bare fordi vi nu taler om akutte tider, skal du ikke blive bekymret for at der ikke er fuld fokus og koncentration på dig som patient og din behandling, når du ankommer. Der er ikke noget med sløsede behandlinger der foregår uden det store overblik. Nej! Vi taler om en stor omhyggelighed der bliver udført under rolige omstændigheder, så du som patient kan føle dig helt tryg. Og ikke have følelsen af at det bare er noget der skal ordnes så hurtigt som muligt.

Samtidig med det vil du blive informeret om behandlingsforløbet, sådan at du er 100% sat ind i hvad der kommer til at ske. Der er ikke nogle patienter der skal sidde i stolen i uvished og være nervøs eller bekymret for udfaldet, eller om hvad der skal ske og foregå inde i ens mund. 

Som en sidste bonus til at benytte dig af netop denne tandlæge praksis er at der ikke er ekstra weekendtillæg, hvis din akutte tandpine skulle opstå ubelejligt i weekenden. Du kan altså helt trygt og roligt kontakte dem uden at være bange for den ekstra betaling. Så for at være forberedt på din akutte tandlæge behandling skal du blot følge dette link problemer med tandlægeskræk.

3 tanker om “Til dig der ønsker en akut tandlægetid”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *