Karantæne-keder du dig? Læs med her

apr 14, 2020 Blog

Karantæne-keder du dig? Læs med her

Hvis der er én ting der i sandhed har stukket en kæp i hjulet på sommerens mange gode- og sjove aktiviteter, så er det coronavirussen. Coronavirussen har ikke bare lukket for sommerens arrangementer, det har også fået lukket for hoteller, restauranter og cafeer og har gjort det stort set umuligt at få lov til at se sine venner i stroe grupper – medmindre selvfølgelig at der er de 2 meters afstand på alle, hvilket kan være svært at overholde, hvis man bor i en lille lejlighed et sted.

Coronavirussen har fået mange mennesker i karantæne med sig selv, nogle ses kun med et par venner mens andre helt afholder sig selv fra at ses med andre – rådet er stadig at folk skal gøre det de synes fungerer bedst for dem – derfor er der ikke noget at sige til at nogen mennesker lukker sig selv helt inde. 

Hvis du er en af de mennesker der har valgt at blive hjemme, eller nu går i den obligatoriske karantæne fordi du måske er smittet, så har du sikkert opdaget hvor svært det egentligt er at underholde sig selv i denne tid – selvom man skulle tro at man havde rigeligt at give sig til, så kan det være ret svært at underholde sig selv på sigt. 

Det får du heldigvis hjælp til herunder.

Der er ikke den gadget du ikke kan købe

Hvis du efterhånden mener at være færdig med at gøre rent og gå og flytte på møbler, så bør du nok begynde at overveje, hvad du så kan give dig til for ikke at miste besindelse. Her kunne en Boksebold til skrivebordet måske være med til at holde dig ovenvande – det er i hvertfald blot én af mange gadgets der er med til at gøre livet lige den del mere overskuelig for de mange mennesker der er i karantæne disse dage. 

Webinarer – din nye bedste ven

Hvis du ikke har en fløjtende fis at give dig til og efterhånden er sikker på at du kommer til at dø af kedsomhed før coronavirussen er ovre, så bør du måske prøve dig frem med webinarer. Webinarer er en fantastisk måde at lære alt fra A til Z på og så er det noget du kan få mindst et par uger til at gå med – og et par uger er faktisk lige præcis den tid du mangler i din frivillige- eller ufrivillige karantæne tid, så det er vidst bare at gå i gang! 

8 tanker om “Karantæne-keder du dig? Læs med her”
 1. Hejsa – Soroebadminton.dk
  Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage 🙂 Fortsat god dag. Ellen

 2. Hullehøj Soroebadminton.dk
  Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende.
  Venligste hilsner. Liv

 3. Hey – Soroebadminton.dk
  Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på. Venligste hilsner fra. Villum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *