Sådan foretager du kloge investeringer

maj 2, 2020 Blog

Sådan foretager du kloge investeringer

Hvis der er en ting verden er prop fyldt med, så er det dårlige investeringer der ikke skal andet end at lokke penge ud af dig – og hvis ikke du har erfaring med at se igennem sådan noget, så er der gode chancer for at du hopper i med begge ben. 

Det kan nemlig være svært at se hvad der er en god investering og hvad der bare kommer til at koste dig penge i sidste ende – en ting er dog sikkert.

Hvis du er interesseret i at blive en del af den ene procent, så er investeringer en uundværlig del af rejsen, du kan nemlig lave utroligt mange penge ved at være dygtig til at investere. Man skal ikke lede længe i den danske ene procent før man finder nogen der kun er der fordi de er virkelig dygtige til at investere. 

Hvis du går med drømme om at blive den ene procent eller bare foretage kloge investeringer, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du et par overvejelser omkring det at investere og nogle råd til hvordan du kan lave lidt sikrere investeringer fremover.

Du bør investere i fysiske ting

Ved at investere i håndgribelige ting, som et ur, for eksempel et rolex submariner pris er utroligt højt og det bliver kun ved at med at stige så længe du hverken bruger eller sælger det.

Ure er en god måde at investere mange penge på, da de oftest bliver en del mere værd end den normale gevinst i banker og fordi ure er utroligt nemme at passe på. En anden god investering kunne være en gammel veteranbil som du ved har historie – den vil højest sandsynligt også bare blive mere værd jo længere du kan vente med at køre i den. 

Investeringsråd

Hvis du gerne vil stryge til tops i investeringsverdenen så er der et par fingerregler der er utroligt gode at have fuldstændig styr på. For det første bør du aldrig nogensinde gå ud og investere i noget som du ikke tror 110% på. Selvom det måske lyder som en god ivnestering er det aldrig besværet værd, hvis ikke du også kan se dig selv arbejde med det. 

En anden ting er aldrig nogensinde at foretage investeringer udelukkende fra din mavefornemmelse – selvom det ofte er det man hører, så er de eneste rigtige beslutninger når de kommer til investeringer beslutninger der er data drevet.

5 tanker om “Sådan foretager du kloge investeringer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *