To gode overvejelser omkring studiestart i ny by

jun 15, 2020 Blog

To gode overvejelser omkring studiestart i ny by

Der findes utroligt mange unge studenter der er nød til at rykke rødderne op fra deres barndomshjem- og gade og søge mere mod byen i jagten på en uddannelse. For nogen unge er dette en af de skønneste overgange i hele deres liv, mens det for andre sætter to streger under at det der med byliv bare ikke er ens kop te. 

Står du selv midt i en flytning er du kommet til det rigige sted. I denne artikel griber jeg fat i nogle af de ting jeg ville ønske at jeg havde vidst, da jeg flyttede fra landet til byen i forbindelse med studie – der er nemlig et par ting der er værd at vide, som i sidste ende kan gøre flytningen lige den del mere overskuelig.

Vidste du godt … 

At man kan leje en hel hestetrailer (eller andet i den størrelse) helt kvit og frit på utroligt mange tankstationer rundt omkring i landet? Hvis du, ligesom jeg gjorde, stod i en situation hvor du egentligt havde tænkt dig at rulle din seng på et skateboard i 15 kilometer til byen, så håber jeg dette lille tips faldte i god jord.

En anden ting der er værd at have styr på før du ankommer er hvordan du finder rundt i byen. Hvis ikke du nogensinde har været i byen før kan det nemlig godt være svært at danne sig et hurtigt overblik over byen og samtidigt pakke ud og glæde sig til studiestart. Derfor er mit råd til dig at få fingrene i en god cykel som du kan bruge til at komme rundt i byen på. Der er få transportmidler der hviler lige så meget på din evne til at finde rundt som en cykel. 

Apropos studiestart

Så er der lige et par råd der bestemt ikke skader at have med på vejen. Det er nemlig sådan når man starter på gymnasium- eller universitet at der altid lige er et par ting som man fuldstændig glemte at tage forbehold for – som eksempelvis at huske at købe Billige lasertoner printerpatroner så du ikke ender med at skulle betale dyre domme for dem der er nede på biblioteket. For tro mig, det er billigere for dig at købe en diamantring og vie dig selv til en krævende type end det er at købe printerpatroner på skolebiblioteker. 

Sidst bør du selvfølgelig overveje om du bør gå en tur på uni før du starter for at lære det at kende.

6 tanker om “To gode overvejelser omkring studiestart i ny by”
  1. Heey Soroebadminton.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? På forhånd tak. Frida

  2. Soroebadminton.dk – Hejsa, Det var sku alt tiden værd! 😉
    Venlig hilsen. Valdemar A.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *