Der er mange grunde til at booke en helsende massage

aug 12, 2020 Blog

Der er mange grunde til at booke en helsende massage

Går du rundt med smertende led, ømme muskler, eller måske en nakke, der er stivnet? Så er massage en særdeles velgørende løsning for dig.

Det er desværre mange danskere, der har problemer med ondt i kroppen. Vi er mange, der arbejder med siddestillende arbejde, og der kan let snige sig ubehag og stivhed ind i kroppen. Bor du i Helsingør? Så kan du få dejligt velvære med massage. Se mere her: Massage Helsingør

I en travl hverdag med mange opgaver og krav fra omgivelserne, kan det være en god ide at tage en pause og lytte til hvad kroppen fortæller dig. Oplever du hovedpine, stress-symptomer og uro i kroppen? Så kan massage være en vigtig pause, du kan give til dig selv, så du kan komme i balance igen.

Massage er en naturlig og helsende behandling, med aktivering af kroppens egne ressourcer og immunforsvar. Massage er derfor et sundt alternativ til den gode gamle smertestillende pille, der alligevel kun symptombehandler kortvarigt.

Massage er ikke kun sundt, men også en fortjent forkælelse, som giver dig velvære og afslapning i krop og sind.

Her kan du læse mere om de mange gode sundhedsmæssige grunde til at få regelmæssig massage:

1. Massage har en stress-sænkende effekt. Du får strøget og bearbejdet kroppens muskler fra top til tå, og kroppen slapper af. Massagen har en positiv indflydelse på blodtrykket.

2. Få et sundt immunforsvar. Din krops blodomløb cirkulerer bedre og massagen giver vigtig ilt til cellerne. Som bonus frigives affaldsstoffer i kroppen og renses ud. Med regelmæssig massage oplever du en forbedret sundhed og sundt immunforsvar.

3. Bliv fri for smerter. Massage kan målrettes områder i kroppen, f.eks. smerter i lænd, ryg eller iskias. Videnskabelige studier viser at massage hjælper på f.eks. lænde- og rygsmerter.

4. Smidig krop. Når kroppens led og muskler bliver masseret, vil du opleve at kroppen bliver mere fleksibel. Du vil mærke en styrket krop, som er klar til dagens udfordringer, f.eks. hård fysisk træning. Massagen forebygger også skader fra sport.

5. Bedre søvn. Du vil opleve dybere og mere sund søvn pga. massagens afslappende effekt på nervesystemet. Når du bliver masseret, udløser kroppen serotonin, som er med til at give en god søvnrytme.

6. Få mere energi, overskud og vitalitet. Massagens sundhedsfremmende effekt booster kroppens energireserver og giver større energi og overskud i hverdagen.

7. Kom i kontakt med kroppen igen. Få en velkommen pause, hvor du mærker kroppen blive masseret, få velvære og vær til stede i nuet.

7 tanker om “Der er mange grunde til at booke en helsende massage”
 1. Soroebadminton.dk – Hejsa, Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? 🙂
  De kærligste hilsner. Ellen

 2. Konge artikel – Soroebadminton.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? På forhånd tak. Oscar H. H

 3. Godt gået
  Har lige læst artiklem om Der er mange grunde til at booke en helsende massage, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne?
  Rigtig god dag. Rosa B. W.

 4. Howdi Soroebadminton.dk
  Nu læste jeg lige “Der er mange grunde til at booke en helsende massage” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
  Pft.. Liva A. G.

 5. Soroebadminton.dk Konge artikel, Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
  Venligste hilsner fra, Sofia I.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *