Tre gode grunde til at vælge en ringslynge

dec 4, 2020 Blog

Tre gode grunde til at vælge en ringslynge

Hvad er en ringslynge?

En ringslynge er en smart, praktisk og god måde at bære sit barn på. Jeg vil nu give tre gode grunde til, hvorfor man skal vælge en ringslynge til sig selv og sit barn. Læs med nedenfor. 

Den første gode grund

Måden, hvorpå ringslyngen bindes, gør at du – som far eller mor – har begge dine hænder fri. Det betyder også, at du kan udføre praktiske gøremål, såsom at vaske op, drikke kaffe, støvesuge, snakke i telefon eller noget helt femte. Denne mobilitet kan være ganske fordelagtig, hvis man også har flere børn – på den måde er der altid en ekstra hånd ledig, og man ved jo aldrig, hvornår der er brug for sådan en, vel? En praktisk og smart løsning!

Den anden gode grund

Nærheden mellem forælder og barn styrkes ydermere ved brug af ringslynge. Den tætte kontakt skaber et tæt og solidt bånd, og skaber tryghed. Det kan betyde en bedre soverytme, idet at tryghedsfølelse er større. Samtidig kan du, som forældre, altid være tæt på dit barn – også selv når du ikke har hænderne ledige. En hyggelig og kærlighedsfyldt løsning som er et godt alternativ til eksempelvis barnevogn. 

Den tredje gode grund

Kropsvarme – fra andre mennesker – er noget af det bedste at holde varmen på. At være omslunget af et andet menneskes varme, skaber både tryghed, glæde og udløser en følelse af velbehag og velvære samtidig med at være fyldt med kærlighed.
At bruge en ringslynge betyder samtidig også, at du sikrer dit barn en behagelig temperatur – også i de kolde måneder. Kropsvarme og nærhed skaber en hel særlig varme, som ikke kan udgøres af en dyne, og som ikke kan erstattes af andre ting. Det er på den måde en god  og fin måde at holde sit barn varmt på. 

Ved du ikke hvilken ringslynge, du skal vælge?

Du kan heldigvis Se udvalgte af ringslynger her – hvor du finder noget til en hver smag og et hvert behov. Det kan være svært at finde ud af, hvad der passer bedst til ens personlige behov, men heldigvis er der (naturligvis) gode råd og vejledning, man kan tage med på vejen. 

De fleste ender med at blive meget glade for at bruge ringslynge, og siger at det er den bedste besluning, de har truffet på deres og deres børns vegne. Det er i hvert fald den respons, jeg har hørt, hos de jeg har stiftet bekendsskab hos. 

Se det store udvalg og lad dig inspirere! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *