3 gode grunde til at købe franske døre hos Meltholts Handelscenter

jun 2, 2021 Blog

3 gode grunde til at købe franske døre hos Meltholts Handelscenter

1: Melholt tilbyder forskellige løsninger 

Franske døre er i bund og grund døre med vinduessektioner, som tillader en åbenhed i dine døre, i stedet for de klassiske lukkede døre. 

Meltholts Handelscenter har specialiseret sig i franske døre, og kan derfor tilbyde en lang række forskellige franske døre i forskellige design. 

Inde på franske døre vil du kunne finde et udvalg af både enkelte døre og dobbeltdøre, begge med vinduessektioner. Disse vinduessektioner kan både dække hele døren, eller blot dække dele af døren.

Vinduerne kan også designes i forskellige størrelser, så du enten har større og bredere vinduer med færre sektioner, eller små og smalle vinduer, som tillader et større antal sektioner. 

2: Melholt tilbyder kvalitet og god service

Franske døre fra Melholts Handelscenter er lavet af kvalitets materiale med en stærk ramme konstruktion og indlagt kerne og afspændings træ. Glasset i vindues sektionerne er 4 millimeter klart hærdet glas, som er sikkerhedsglas. 

Alle dørene er i standardstørrelser og kan nemt hægtes på universelle dørhængsler. Dørene er malet med 2 lag grunder og 4 lag maling i standard hvid, klar til at blive installeret i dit hjem. 

Meltholts Handelscenter tilbyder god service og kan altid kontaktes ved spørgsmål, problemer eller til en uforpligtende snak om deres produkter. Du finder kontaktoplysninger inde på franske døre. De tilbyder hurtig levering indenfor 1-5 hverdage, da de har et stort lager til rådighed. 

3: Franske døre vil skabe lys og helhed i dit hjem

Et hjem er mere end blot fire vægge og et loft. Det er et rum med den rette atmosfære og velkommen ligt udseende, som byder dig på et fristed fra den travle verden udenfor. Det er forskelligt hvad dette rum indeholder for person til person, men uanset hvad et hjem defineres som, så er én ting sikkert: Jo mere åbent og vel kommeligt et rum føles, jo mere hjemligt føles det. 

En måde at skabe dette åbne og velkommen lige rum er ved at skabe naturligt lysindfald i hjemmet, så mængden af syntetisk lys dæmpes og dagens naturlige lys prioriteres. Ved at installere franske døre i dit hjem tillader du det naturlige sollys at skinne ind i dit hjem og at skinne fra rum til rum. 

Dette åbner også op for dit hjem, så hvert rum føles nærværende og tilknyttet, da du har direkte udsyn til naborum. Denne helheds følelse, kombineret med det naturlige sollys, vil give dig en helt ny oplevelse af dit hjem.

 

Du kan læse videre i artiklen Få mere naturligt lys ind i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *