Find den bedste psykolog i København

jul 5, 2021 Blog

Find den bedste psykolog i København

Indholdsfortegnelse

Psykolog

Finn Korsaa er autoristeret klinisk Psykolog, specialist i parterapi, rådgivning, konfliktmægling, udvikling og psykoterapi for organisation, par og individ.

Finn er en privatpraktiserende psykolog i København, der har en magister i psykologi fra Købehavns Universitet samt en uddannelse som psykoanalytiker af Phil. Knud Cläes Andresen bag sig.

Ifølge Korsaa er der tre altafgørende forhold, der spiller ind, når man taler om en tilstrækkelig og anstændig psykologisk psykoterapi:

  • Det ene er naturligvis den akademiske træning. Dette er hvad der giver et solidt kendskab til den psykologiske videnskab og derfor også giver en kritisk vurderingsevne.
  • Det andet fundament er egen psykoterapi, og dette er netop, så man som psykolog ved, hvor smertefuldt det kan være at skulle forholde sig kritisk til sig selv, og de valg man træffer samt ens omgivelser.
  • Det tredje fundament på listen er en psykoterapeutisk træning. Finn Korsaas eksempel på dette er, at han modtog supervision på sine sager gennem en årrække.

I 2015 udgav han bogen Ikke alle haner galer, som skildrer den moderne mands identitetsproblemer. Bogen afsøger tidens overgangsritualer og forsøger derudover også at afbillede, hvordan en dreng forvandler sig til en mand.

Finn Korsaa fokuserer på to ydelser, og dem kommer vi nærmere ind på herunder.

Parterapi

For mange har ordet parterapi en negativ klang, men det behøver det absolut ikke at være. Det skal ikke være noget, man skal være bange for men tværtimod bare et redskab til at gøre hverdagen lettere.

Parterapi kan være med til, at klargøre de problemstillinger der er opstået i forholdet, og derved også kaste lys over ting eller give en større forståelse af hvad der skal gøres for at tilvejebringe en ønsket ændring.

Alle parforhold er individuelle, ligesom alle mennesker naturligvis er det, og derfor kan man ikke sige på forhånd, hvad parterapi kan gøre for jer som par, eller hvilken form for parterapi der er den bedste for jer, men uanset hvad er målet at hjælpe parterne til at fungere sammen på en mere givende og hensigtsmæssig måde.

Psykoterapi

Menneskets psyke er generelt præget af omvæltninger, kriser og indre konflikter, som desværre er en naturlig del af livet, og som på den måde altid vil opstå.

Det som Finn kan gøre, i forbindelse med den psykoterapi han tilbyder, er at hjælpe med at skabe orden i det indre kaos, som der er i os alle sammen.

Det er absolut ikke et nederlag ikke at være i stand til at håndtere det indre kaos, men Finn vil hjælpe dig til at gøre et forsøg på at få magt over dig selv og dine tanker og derved skabe både mening og forståelse med tilværelsen.

Læs også Brug for at tage til psykolog? hos cafehusrum.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *